Account Manager Binnendienst


Type organisatie:  Uitgever
Locatie:Randstad
Referentienummer:21548

Organisatie omschrijving:
Voor de afdeling Verkoop Binnendienst van een grote uitgever van nationale dagbladen zijn wij op zoek naar een commercieel, gedreven en ervaren account manager binnendienst.

Functie omschrijving:
De afdeling werkt met directe adverteerders (bedrijfsleven) en reclamebureaus. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch verkopen (in- en outbound) van alle advertentiemogelijkheden bij onze opdrachtgever. Je benadert zowel bestaande als potentieel nieuwe klanten. Je draagt actief bij aan je eigen commerciële doelstellingen en die van het team en je voelt je thuis in een dynamische omgeving.

Functie profiel:
• HBO werk- en denkniveau in commerciële richting; • minimaal 1 jaar aantoonbaar succesvolle werkervaring in een soortgelijke functie; • in hoge mate communicatief en sociaal vaardig, collegiaal en stressbestendig; • proactief, groot zelfstartend vermogen, planmatig kunnen werken en discipline; • je bent sales gedreven en resultaatgericht.


Overige informatie:
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, stuur dan een e-mail naar info@comforce.nl, met daarin je gegevens, motivatie en het referentienummer van de vacature. Je kunt je ook direct inschrijven bij Comforce door gebruik te maken van ons inschrijfformulier.

Schrijf je in

Solliciteer direct of laat je gegevens achter.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Twitter

Contact

telefoon: +31 (0)20 6 444 147
e-mail: info@comforce.nl

Adres:Gebouw Barcelona
 Entrada 501
 1096 EH  Amsterdam