Online Marketeer 30-45K


Type organisatie:  Mediabedrijf
Locatie:Randstad
Referentienummer:22007

Organisatie omschrijving:
Vertrouwelijk

Functie omschrijving:
In deze veelzijdige functie ben je een van de eerste aanspreekpunten voor alles wat met online te maken heeft en fungeer je als schakel tussen redactie, IT, sales, marketing en externe partijen. Je analyseert, adviseert, maar voert ook zelf uit. Je weet bijvoorbeeld de wensen van marketing en redactie voor een nieuwe website/tool/app te vertalen naar technische vereisten zodat IT en externe partijen hiermee aan de slag kunnen. Maar je bent ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en zelf kleine bugs op te lossen of een keer een losse WordPress-website te maken. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op digitaal vlak en weet deze te vertalen naar nieuwe mogelijkheden voor onze titels. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verhogen van traffic naar onze websites. Je analyseert hoe onze content presteert en gaat continu op zoek naar manieren om onze online en social kanalen naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor werk je nauw samen met de redactie die de eigen content maakt en sales die content van adverteerders aanlevert. Tot slot, ben je zelf verantwoordelijk voor de online wervingscampagnes voor abonnementen van de verschillende titels (via o.a. Adwords en Facebook advertising), hiervoor ben je continu op zoek naar de hoogste CTR en de laagste CPA. Je werkt in deze functie nauw samen met Redactie, Sales, IT en verschillende externe partijen.

Functie profiel:
HBO/WO werk- en denkniveau Minimaal 3 jaar online marketing werkervaring. Ervaring bij een uitgeverij en/of met kinderen/jongeren doelgroep is een pre. Je houdt ervan om te werken in een dynamische omgeving en bent flexibel Je bent analytisch sterk Je hebt up-to-date kennis en recente ervaring met SEO, SEA/adwords, web analytics, facebook advertising en e-mailmarketing Ervaring met Google tagmanager, HTML, CSS, Drupal en Wordpress is een pre.


Overige informatie:
Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, stuur dan een e-mail naar info@comforce.nl, met daarin je gegevens, motivatie en het referentienummer van de vacature. Je kunt je ook direct inschrijven bij Comforce door gebruik te maken van ons inschrijfformulier.

Schrijf je in

Solliciteer direct of laat je gegevens achter.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Twitter

Contact

telefoon: +31 (0)20 6 444 147
e-mail: info@comforce.nl

Adres:Gebouw Barcelona
 Entrada 501
 1096 EH  Amsterdam